A klasszikustól a céklásig - 5 egyszerű tócsni recept, amit imádni fogsz
A tócsnit egyszerűen nem lehet megunni, ehetjük vacsorára vagy akár köretként is - és nem mellesleg még a vegetáriánusok is fogyaszthatják. Elsőként mindenkinek a klasszikus, burgonyás verzió ugrik be, de érdemes más zöldségekből is kipróbálni, a végeredmény isteni lesz! Cikkünkben 5 receptet gyűjtöttünk össze hozzá. Neked melyik a kedvenced?
Sárgarépás-cukkinis tócsni
Nagy kedvenced a tócsni? Eddig csak burgonyából készítetted? Miért nem próbálod ki cukkinivel és sárgarépával is? Máris mutatjuk, hogyan kell elkészíteni! Receptért kattints a képre!
Klasszikus tócsni
A klasszikus tócsni nyers krumplival és liszttel készült, zsírban, vagy olajban sült népi étel. Receptért kattints a képre!
Céklás tócsni
Elsőre talán kissé ijesztően hangzik, de a céklából is lehet tócsnit varászolni - nem is akármilyet! Ezt még azok is meg fogják kóstolni, akik egyébként nem szeretik ezt a zöldséget. Receptért kattints a képre!