Csirkés-tejszínes rizottó, egyszerű és laktató - Így készül el villámgyorsan
Nagyon szeretjük a rizottót, mert gyorsan elkészül, krémes és lágy, eközben azonban rendkívül laktató is. Tökéletes választás, ha valami egyszerűt, de nagyszerűt készítenél vacsira. Mutatjuk, hogy lesz a legfinomabb.
Hozzávalók (4 személyre)
- 1 csirkemellfilé
- 1 doboz főzőtejszín
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- 2 zacskó rizs
- 5 dkg reszelt sajt
- só, bors, chili, őrölt szerecsendió, felaprított petrezselyemzöld (ízlés szerint)
Elkészítés
A csirkét felkockázzuk, a hagymán megpirítjuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a tejszínt és felforraljuk. Megfőzzük a rizst, majd összekeverjük a tejszínes csirkével, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Jöhet még több csirkés recept? A legfinomabbakat a következő oldalon megtalálod, lapozz!