A csoki szerelmeseinek - Csokis brownie

Mindig szeretted volna kipróbálni a hagyományos, amerikai brownie-t? Akkor most végre eljött az ideje, hogy elkészítsd ezt a nagyon egyszerű, és mégis ízletes sütit!
Hozzávalók:
- 60g étcsokoládé
- 170g tejcsokoládé
- 170g sózatlan vaj
- 320g cukor
- 2 teáskanál vaníliakivonat
- 4 nagyobb tojás
- 130g finomliszt
- 1 teáskanál só
- 1 bögre csokichips, vagy zabpehely, mandula, dió, mogyoró, banán, áfonya stb.
- porcukor
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Forraljunk egy edényben vizet, és a vízgöz felett olvasszuk meg a csokoládét és a vajat. Amikor teljesen felolvadt, vegyük le a gőzről, adjuk hozzá a cukrot, és addig keverjük, amíg teljesen el nem olvad. Ezután a vaníliaesszenciát, a tojásokat, a sót, a lisztet és a csokichipset is keverjük hozzá az olvasztott csokihoz, ebben a sorrendben. Egy közepes méretű tepsit kenjünk ki vajjal, öntsük bele, és egyengessük el a masszát. Kb. 25-30 percig süssük, majd végezzünk tűpróbát. Várjuk meg, míg teljesen kihűl, ezután porcukorral megszórva, kockákra felvágva tálaljuk.