4 hozzávalós házi csokis keksz - Gluténmentes desszert
Cikkünkben ezúttal egy gluténmentes desszert receptjét mutatjuk be! Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kell elkészíteni ezt a finom házi kekszet, görgess lejjebb!
Hozzávalók
- 1 csésze mogyoróvaj
- 1 csésze cukor
- 2 tojás
- 1 és 1/2 csésze csokoládépasztilla
Elkészítés
A csokoládé kivételével keverjük el a hozzávalókat, majd óvatosan forgassuk bele a masszába előbbit is. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és a masszából egy evőkanál segítségével képezzünk halmokat rá néhány centiméter távolságra egymástól. Tegyük a tepsit 180 fokos sütőbe és 10-12 perc alatt süssük készre. Néha ellenőrizzük, nehogy megégjen az alja. Ha elkészült, tegyük rácsra a kekszeket és hagyjuk kihűlni.