Ha így tárolod az uborkát, hetekig eláll majd: friss marad és ropogós, mintha most vetted volna a zöldségesnél!

Ha te sem szereted kidobni a drágán megvásárolt élelmiszert, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkből most megismerheted azt a trükköt, amitől az uborka nem fog megfonnyadni 1-2 nap alatt!
Viszlát, élelmiszerpazarlás!
Mindannyian tudjuk, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek fogyasztása kulcsfontosságú és elengedhetetlen egészségünk, valamint a tápláló étrend szempontjából. Igen ám, de van velük egy kis probléma: ha betárazunk belőlük otthonra, és nem fogyasztjuk el őket időben, könnyen megrothadhatnak, megfonnyadhatnak, és abban az állapotban már nem sok embernek lenne gusztusa megenni adott esetben például egy paradicsomot vagy egy uborkát. Szerencsére azonban léteznek trükkök és konyhai praktikák, melyekből megtanulhatjuk a különböző élelmiszerek helyes tárolási módját. Galériánkból például most megtudhatod, hogyan kell megfelelően tárolni az uborkát, hogy hetekig friss és roppanós maradjon, mintha csak épp most vásároltad volna a legjobb zöldségestől!
Létezik egy trükk arra vonatkozóan, hogy megakadályozzuk a sajtok gyors megpenészesedését, és ezáltal a kidobását, ehhez pedig csupán három filléres dologra lesz szükséged.
Leadfotó: 123rf
Oldalak

This is a modal window.