Ezután vegyük ki a krumplikat a serpenyőből, és hagyjuk őket pihenni néhány percig. Ezalatt emeljük fel a serpenyő hőmérsékletét magasabbra, körülbelül 375-400 fokra. Amikor az olaj elég forró, helyezzük vissza a krumplikat, és süssük addig, amíg aranybarna külsőt kapunk, ez általában 3-4 percig tart. Amikor a krumplik aranybarnák és ropogósak, vegyük ki őket a serpenyőből és helyezzük papírtörlőre, hogy leitatják a felesleges olajat. Azonnal szórjuk meg őket sóval ízlés szerint, hogy kiemeljük a krumplik természetes ízét.
Ezután vegyük ki a krumplikat a serpenyőből, és hagyjuk őket pihenni néhány percig. Ezalatt emeljük fel a serpenyő hőmérsékletét magasabbra, körülbelül 375-400 fokra. Amikor az olaj elég forró, helyezzük vissza a krumplikat, és süssük addig, amíg aranybarna külsőt kapunk, ez általában 3-4 percig tart. Amikor a krumplik aranybarnák és ropogósak, vegyük ki őket a serpenyőből és helyezzük papírtörlőre, hogy leitatják a felesleges olajat. Azonnal szórjuk meg őket sóval ízlés szerint, hogy kiemeljük a krumplik természetes ízét.