Rengeteg mindenben a hasznodra lehet: ezért ne öntsd ki soha a tészta főzővizét!

A tészta főzővize általában a lefolyóban végzi, ám ez valójában nagy hiba, ugyanis számtalan dologra felhasználható a háztartáson belül. Cikkünkben eláruljuk, mi mindben lehet a segítségedre!
Nem érdemes egyből kiönteni
Noha a legtöbben a kifőzött tészta vizét egyből a lefolyóba öntjük, ez valójában hatalmas pazarlás a részünkről. Nem csak azért érdemes kihagyni ezt a lépést, mert károsítjuk vele a lefolyócsöveket, hanem azért is, mert nagyon sok olyan háztartási munkában és folyamatban hasznunkra lehet, amire talán korábban még soha nem is gondoltál. Galériánkban felsoroljuk, mi mindenben nyújthat segítséget, ha nem dobod ki a tészta főzővizét:
Kevesen tudják, de a konyhasó nem csak főzés közben nyújthat nagy segítséget, hanem más egyéb területeken is, úgy mint például a háztartási munkákban.
Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed
Oldalak

This is a modal window.