A legtöbb családban gyakran kerülnek az asztalra krumplival készült finomságok, a krumplihéj pedig hámozás után egyből a kukában landol. De ki mondta, hogy feltétlenül meg kell válni tőle? A benne rejlő keményítő erejét érdemes felhasználni, ugyanis pillanatok alatt ragyogóvá varázsolhatjuk a kristályvázákat és a poharakat! Tegyünk a vázába félmaroknyi apróra vágott krumplihéjat, és hagyjuk addig ázni, amíg a keményítő csillogóvá nem varázsolja a kristályt.
A legtöbb családban gyakran kerülnek az asztalra krumplival készült finomságok, a krumplihéj pedig hámozás után egyből a kukában landol. De ki mondta, hogy feltétlenül meg kell válni tőle? A benne rejlő keményítő erejét érdemes felhasználni, ugyanis pillanatok alatt ragyogóvá varázsolhatjuk a kristályvázákat és a poharakat! Tegyünk a vázába félmaroknyi apróra vágott krumplihéjat, és hagyjuk addig ázni, amíg a keményítő csillogóvá nem varázsolja a kristályt.