Ettől az egy titkos hozzávalótól lesz tökéletes a csirkeszárny: kívül ropogós, belül omlós húst kapsz, ha így csinálod

Isteni sült csirkeszárnyat szeretnél készíteni a családnak, de végül sosem olyan lesz a végeredmény, ahogyan azt tervezted? Nos, talán nem is gondolnád, de egy filléres, fura hozzávaló a kulcs életed legfinomabb szárnyához.
Így csináld, hogy tökéletes legyen
A csirkeszárnyat sokan kedvelik, sokan viszont egyenesen ódzkodnak tőle, az viszont kétségtelen, hogy a csirke egyik legfinomabb, legízletesebb részéről beszélünk, ami ha jól van elkészítve, szinte nincs olyan ember, aki ne falatozna belőle szívesen. Egy viszonylag olcsó alapanyagról beszélünk, amiből készülhet leves és pörkölt is, csinálhatjuk bundában, de akár simán csak le is süthetjük a sütőben vagy kevés olajban pár fűszerrel megbolondítva. Megannyi receptből válogathatunk tehát, ha azonban simán csak sült csirkeszárnyakat szeretnénk készíteni gyors vacsora gyanánt a családnak, amelyek kívül ropogósak, belül viszont szaftosak, omlósak, puhák és csontról leválósak, akkor érdemes egy extra hozzávalót a fűszerek közé keverni. Galériánkban olvashatod a részleteket!
Te is sok időt töltesz a konyhában? Akkor ezt a trükköt ismerned kell! Nagyban megkönnyíti majd az életedet főzés közben.
Leadfotó: 123rf
Oldalak
