20 másodperc az egész: ha így pucolod a fokhagymát, soha többet nem lesz ragacsos tőle a kezed!

Mutatjuk a világ legegyszerűbb fokhagymapucolós technikáját, amit ha egyszer kipróbálsz, soha többé nem akarod majd máshogy csinálni!
Vége a kínlódásnak
A hagymapucolás minden háziasszony rémálma, kiváltképp akkor, amikor jó sok fejet kell meghámozni az olyan ételekbe, mint amilyen például a pörkölt is. Nos, a helyzet akkor sem jobb, ha fokhagymapucolásról van szó, hiszen az apró gerezdekkel gyakorlatilag hosszú percek alatt végzünk csak, és maga a művelet jó sok rendetlenséggel jár, arról nem is beszélve, hogy hámozáskor a kezünk ragacsos és büdös lesz, a szagot pedig még napokkal később is érezhetjük a bőrünkön, bárhányszor is mosunk kezet. Létezik azonban egy pofonegyszerű, 20 másodperces trükk, amivel gyerekjáték lesz a fokhagymapucolás, a praktikával pedig búcsút inthetünk a ragacsos ujjaknak és a hámozással járó zűrzavarnak is. Galériánkban olvashatod a részleteket!
Ha elutazunk valahova, mindig akad néhány dolog, amit érdemes alaposan megvizsgálni – például azt, hogy elég tiszta-e a szállodaszobánk.