Szédítő fokhagyma szeletelési technika terjed az interneten, amin máris összevesztek az emberek

Sokan kijelentették, hogy innentől kezdve a francia séf trükkjét fogják használni, és biztosan így fogják aprítani a fokhagymát, míg mások erősen belekötöttek.
A lényeg, hogy szinte semennyire nem kell megerőltetned magadat
A fokhagyma eredetileg Közép-Ázsiából származik, ahol vadon termett a kirgiz sztyeppvidéken. Az ókorban már széles körben használták a babilóniaiak, kínaiak, indiaiak, görögök és rómaiak is. Az egyiptomiak különösen nagyra értékelték, és a piramisépítők étrendjének fontos részét képezte, mivel úgy hitték, hogy növeli a fizikai erőt és állóképességet.
A fokhagyma különleges ízjavító hatása miatt az egész világon kedvelt, és mi magyarok is imádjuk használni az ételeinkben, ráadásul rendkívül egészséges is.
A galériánkban olyan aprítási technikát mutatunk, ami másodpercek alatt konyhakésszé varázsolja a fokhagymát! Még biztosan nem próbáltad, de éppen itt az ideje.
Sokat gondolkozik rajta az ember, miképp tudná feldobni, ízlelésesebbé tenni a konyháját. Ez a szokatlan trend kezdett most el hódítani!