5 élelmiszer, aminek semmi keresnivalója a hűtőben: sokan nem is tudják, hogy nem ott van a helyük
Vannak olyan ételek, amelyeket jobb, ha nem a hűtőszekrényben tartunk. Most eláruljuk, melyek ezek és miért.
Hasznos
Tegyük a szívünkre a kezünket, alapvetően mindnyájan úgy vagyunk vele, hogy a megvásárolt élelmiszerek a hűtőben állnak el a legtovább - kezdődik a TWN.hu felvetése, majd hozzáteszik: ez azonban egy hatalmas tévhit. "Akadnak ugyanis olyan ételek, amelyeket azért teszünk a hűtőbe, hogy ne romoljon meg - közben pedig az ellenkezőjét érjük el vele. Legyen szó sajtról, húsról, zöldségről vagy tejről - a különböző ételeknek és italoknak általában találunk helyet a hűtőben, hogy sokáig frissek és tartósak maradjanak" - írja a lap. De sajnos nem minden ételnek van helye a fridzsiderben. Most azt is eláruljuk, mely élelmiszereket kell inkább máshol tárolnunk és azt is, hogy miért.