Többet ártanak, mint amennyit használnak: ezt az 5 ételt jobb, ha inkább nem fogyasztod télen!

Egészséged érdekében inkább kerüld el őket a hideg téli hónapokban.
Egészségesek, de nem mindegy, mikor fogyasztod őket
A friss, lédús és vitaminban, ásványi anyagokban gazdag termékek kiváló választásnak tűnnek télvíz idején, azonban a sok egészséges falattal is igen könnyen mellényúlhatunk, ha nem figyelünk. Nem szabad ugyanis megfeledkeznünk arról, hogy ételeink többsége a melegebb régiókból érkezik, az út során pedig sokat vesztenek frissességükből, kedvező tulajdonságaik elhalványulnak, és mire a tányérunkra kerülnek, addigra szinte semmi tápérték nem marad bennük. A valóság az, hogy ezek közül egy-egy szinte ártalmas is lehet szervezetünkre, így jobban tesszük, ha a szezonjukban fogyasztjuk őket. Galériánkban mutatjuk, melyek ezek az élelmiszerek!
Egy éttermi dolgozó olyan titkokat árult el, amikről biztosan nem akartál tudni…