Lifestyle

Megválasztották a 2023-as év szavát - sosem találnád ki, melyik kifejezés lett a befutó

A hagyományoknak megfelelően ismét megválasztotta az év szavát a Collins Dictionary angol nyelvű szótár. Kíváncsi vagy, melyik kifejezés lett az "aranyérmes"? Rögtön mutatjuk!

Melyik lett idén az év szava?

Immáron patinás hagyománnyá vált, hogy a Collins Dictionary angol nyelvű szótár minden egyes esztendőben kiválasztja az év szavát. Jelenlegi döntésük azt tükrözi, hogy az adott szóval kifejezett jelenség milyen mértékben alakította, alakítja át a társadalmainkat, hogyan forradalmasítja a közgondolkodást, és miként befolyásolja a jövőnket. Nos, ezek alapján már sejted, hogy melyik lett 2023-ban az év kifejezése? Akár megszületett már a nyerő tipp a fejedben, akár a lehetséges opciókon töprengsz, "lejárt az időd"! Lapozd fel galériánkat, és máris eláruljuk a választ!

Az év szava idén a "mesterséges intelligencia" lett - írja a BBC.
Kattints a további képekért!

Többen estek már áldozatul a mesterséges intelligencia árnyoldalainak, ezúttal Tom Hanks arcképét használták jogtalanul egy új, fogászati reklám során.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egy pronatalista influencer apa vad elméletet alkotott arról, hogy szerinte miért tesz jót hosszú távon a gyerekeinek, ha megpofozza őket.
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a 61 éves Demi Moore csak úgy ragyog, amit meglepő módon nem szépészeti beavatkozásoknak vagy luxusminőségű kozmetikumoknak, hanem példamutató hozzáállásának köszönhet.
Home&Design
Egy ingatlanpiaci felmérésnek született igencsak meglepő eredménye.