Prémium házat épített a világhírű márka
A Samsung az IFA 2013 szakkiállításon megnyitotta egyedi tervezésű mintalakása, a Premium House kapuit. A rendezvény ideje alatt a látogatók egy olyan otthoni környezetet ismerhetnek meg, amelynek elemeit neves bútoripari vállalatokkal – a B&B Italiával és az Arclineaval – közreműködve hozta létre a koreai cég.
Funkcionalitás és egyedi dizájn
„A vásárlók ma már nem pusztán lakótérre vágynak, hanem egy olyan helyre, amelyre büszkék lehetnek, és élvezhetik az ott eltöltött időt.” - mondta el Boo-Keun Yoon, a Samsung szórakoztató elektronikai részlegének elnök-vezérigazgatója. „A Samsung megtalálta az arany középutat a funkcionalitás és a formatervezés között, így még élvezetesebbé teheti a felhasználók életét.”
A ház egy 272 négyzetméteres lakás étkezővel, konyhával, háló- és mosószobával, amelyek mind a Samsung legfrissebb technológiai eszközeivel (pl. hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, légkondicionáló, légtisztító, porszívó, mosógép) vannak felszerelve. A lakóterek és a konyha kialakítását és dekorációját a B&B Italia és az Arclinea irányította.
Elektronika, mint bútor
„Régebben az elektronikai termékek nem alkották a lakások integráns részét, de mára ez megváltozott, hiszen lakterünket és gondolkodásmódunkat is az elektronika világa hálózza be” – mondta el Giorgio Busnelli, a B&B Italia vezérigazgatója. „A jövő elektronikai eszközei a bútorok részei lesznek.”
„A szép formaterv már nem elég többé” – mondta el Dr. Silvio Fortuna, az Arclinea vezérigazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy a formatervezésnek funkcionálisnak kell lennie – és ebben tökéletesen egyetértünk a Samsunggal.”
Mesterszakácsok tanácsai
A Samsung Club des Chefs kampány tagjai világszintű gasztronómiai élményt nyújtanak a Premium House szerencsés vendégeinek. A világhírű, három Michelin-csillaggal büszkélkedő Michel Troisgros (Franciaország), Christopher Kostow (Egyesült Államok) és a 2011-es MOF nyertes Eric Trochton (Franciaország) a Premium House konyhájában fogja elkészíteni ízletes fogásait.
Az együttműködés ezen gasztronómiai szaktekintélyekkel egy olyan új irányt mutat, amely a mesterszakácsok tapasztalatát ötvözi a cég saját szakértelmével, a termékfejlesztés kezdetétől egészen az utolsó befejező lépésekig.