17 féle margarint tesztelt a NÉBIH, íme az eredmények

Elenyésző számban, de találtak hibákat az ellenőrzés során.
Nagyrészt pozitív eredmények születtek
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal dobozos margarinokat vizsgált legutóbbi ellenőrzése során. Nagyrészt pozitív eredmények születtek, mind a termékek minőségét, összetételét és jelöléseit illetően. A 17 féle vizsgált margarinra jellemzőek, hogy mind ízesítés nélküli, és zsírtartalmuk 39 és 60 százalék közötti. Az egyik legmegnyugtatóbb tény, amely most is bebizonyosodott, hogy a termékek nem tartalmaznak nehézfémet.
A vizsgálat alapján határozottan kijelenthető, hogy az itthon kapható margarinok jó minőségűek.
Lapozz, a cikk folytatódik!
Fotó: 123rf.com
Oldalak

This is a modal window.