Küzdj diófélékkel a rák ellen
Az emberi élet talán legnagyobb ellensége a 21. században a rák, és valódi gyógymódot sajnos nem ismerünk. Összességében a legfontosabb, hogy a betegség kórosan pusztítja a népességet. Azonban a kialakulása megelőzhető, például mogyoró- és diófélékkel.
Kimutatott eredmények
Anno indítottak egy vizsgálatot az Egyesült Államokban, ami a ’80-as években kezdődött és az elmúlt évben telt le a kívánt vizsgálati időszak. Több mint százezres mintából kiderült, hogy jóval, majd húsz százalékkal kisebb volt azoknak az elhalálozási rátája, akik napi szinten fogyasztottak mogyoró- és dióféléket. Mindez abból fakad, hogy például a dió, mandula, földi mogyoró vagy pisztácia olyan anyagokat tartalmaz, amik gátolják a rákos sejtek növekedését.
Egyéb jótékony hatású falatok
Az imént említett pozitív gátlóhatás nem csak a mogyoró- és diófélékben található meg, hanem a búzakorpában és a hüvelyes termésű növényekben. Ilyenek a borsó, bab, lencse vagy szója. Fogyasszuk őket bátran.
Nem csak a rák ellen jó
A csonthéjasok csordultig vannak vitaminokkal, tápanyagokkal, illetve egészséges telítetlen zsírsavakkal, amik segítenek alacsonyan tartani a koleszterinszintet és mellette még tisztítják is a vérereket.
Ha sikerült újat mutatnunk számodra, akkor kérlek nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is.
Ezt is ajánljuk: A csoki nem bűn - Katt ide!