Kalóriaszegény, finom és még a szívbetegségeket is megelőzi: egyél naponta ebből a gyümölcsből, és minden bajod tovaszáll!

Ami pedig a legjobb benne, hogy épp most jön a szezonja, így gyakorlatilag bárhol beszerezheted majd a szebbnél szebb darabokat, melyek csodát művelnek majd a szervezeteddel.
Az alak- és egészségbarát szupergyümölcs
Itt az április, ezzel pedig kezdetét vette az eperszezon, ami az elkövetkezendő hónapok igazi sztárgyümölcse, nem véletlenül, hiszen számos finomságot készíthetünk belőle a piskótától kezdve a pohárkrém desszerteken át egészen a levesig. Az aranyszabály az, ha az alakunkat és az egészségünket szeretnénk megőrizni, akkor ne cukrozzuk agyon, és használjunk hozzá inkább édesítőszert, de van, amikor erre nincs is szükség, hiszen az eper önmagában is isteni finom, főleg ha érett darabokat választunk. Az ínycsiklandó gyümölcsnek egyébként számos pozitív hatása van a szervezetünkre, így érdemes a szezonban napi szinten fogyasztani és ha lehet, akkor minél többet. Galériánkban most eláruljuk, hogy pontosan miért!
Ha alaposan szemügyre veszed a vizeleted színét, abból azt is megállapíthatod, hogy elég vizet iszol-e a mindennapok során, vagy esetleg még több folyadékra lenne-e szükséged.