Sztárok

2024-ben újra szépségkirálynőt választ Magyarország - Kulcsár Edina elárulta, hogy mivel akasztották ki a jelentkezők a castingon

Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. Az eseményen jelen volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő is, aki immáron 10 éve, hogy megnyerte a versenyt és elárulta, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valakiből szépségkirálynő legyen.

Szívén viseli a lányok sorsát

Idén is megválasztják Magyarország legszebb lányát, aki egy évig viselheti majd a Miss World Hungary címet és lehetőséget kap arra, hogy az országot képviselje a nemzetközi finálén. Kulcsár Edina fejére 10 éve került a korona a Miss World Hungary döntőjén, majd hazai győzelme után második helyezett lett a világversenyen Londonban, ahol a Queen of Europe címet kapta meg. Edina felidézte, akkoriban a válogatón annyi jelentkező volt, hogy alig bírta kivárni, hogy sorra kerüljön és annyira éhes volt, hogy majdnem hazament, de a dédmamája vitt neki egy kakaós csigát és arra biztatta, hogy maradjon. Az egykori szépségkirálynő ma már zsűritagként vesz részt a versenyen, és szívén viseli a lányok sorsát. Elmondta, hogy a Miss World Hungary egy kifinomult verseny, ahol a természetes szépségeket keresik, és a belső értékek mellett, az angol nyelvtudás a legfontosabb.

A Kulcsár Edinával készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Az este folyamán rengeteg hazai híresség érkezett a helyszínre, köztük Kulcsár Edina és férje, G.w.M, polgári nevén Varga Márk, akik többek között második gyermekük érkezéséről meséltek.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Fiatalkori fotóihoz képest mára már felismerhetetlen az olasz divattervező, üzletasszony és modell, Donatella Versace, aki természetesen jelen volt az idei Met-gálán, arcával pedig sokakat meg is...
Egészség
Természetesen nem csak a diákoknak hasznos ez a módszer, hanem azoknak is, akik szellemi munkát végeznek. Vannak olyan ételek, italok, amiket nem árt kerülni!
Sztárok
Idén is sokan számítottak arra, hogy Meghan Markle megjelenik a Met-gálán, a sussexi hercegné azonban most sem tette tiszteletét – nem véletlenül.