2010, a sztárszakítások éve

Úgy tűnik, hogy a 2010-es év nem kedvezett a sztárházasságoknak. Sorra érkeztek a hírek a szakításokról, és a legboldogabbnak tűnő párok is házasságuk felbomlásának hírével sokkolták a közvéleményt.

Eva Longoria és kosárlabdázó férje, Tony Parker csak a legújabbak a Christina Aguilera-t, Susan Sarandon-t, és sok egyéb hírességet is felvonultató listán. Parkert egy volt csapattársának feleségével hozták hírbe, ez pedig már megadta a végső lökést talán mégsem annyira született feleségének, hogy beadja a válókeresetet korábban is hűtlenkedéssel vádolt férjura ellen.

Hasonló cipőben járt Cheryl Cole énekesnő is. Az ő élete párja Ashley Cole, a Chelsea és az angol válogatott futballistája volt. Cheryl már több félrelépését elnézte neki, és ahogy azt népszerű slágerében, a Fight for this love című dalban mondja el, egy darabig még próbált küzdeni a kapcsolatért. A focista újabb hűtlenkedése után azonban Eva-hoz hasonlóan már nála is betelt a pohár, és szintén a válás mellett döntött.

 

A hűtlen sportolóknál maradva Tiger Woods, a világ első számú golfozójának házassága is csúfos véget ért. Egykori modell felesége, Elin megtalálta a leleplező bizonyítékokat, és a két gyerekükkel együtt elhagyta hűtlenkedő férjét.

 

 

A hírességek Hollywoodban sem voltak sokkal szerencsésebbek az idén. Hiába nyert meg minden létező díjat Sandra Bullock fantasztikus alakításáért a Szív bajnokai című filmben. Hiába állhatott büszkén a színészvilág krémje előtt az Oscar-díjával a kezében, köszönetet mondva az ő nagyszerű férjének. A díjakkal tarkított sikersorozat mégsem diadalmenetben végződött. Hiszen hetekkel később robbant a bomba, miszerint ez a bizonyos nagyszerű férj, Jesse James titokban másik nőnél keresett vigasztalást, amíg felesége gőzerővel forgatta aktuális moziját.

 

David Arquette sem bírta ki, hogy elfoglalt hitvese pótlására ne kössön szoros barátságot más hölgyekkel, és több mint tízévnyi házasság után lett hűtlen feleségéhez, a Jóbarátok Monicájához, Courtney Cox-hoz. Egy közösen kiadott nyilatkozatban igyekeztek mindenkit afelől biztosítani, hogy a történtek ellenére továbbra is jó barátok maradnak, és a jövőben is közösen és felelősségteljesen nevelik négyéves lányukat, Coco-t. Nos, ha ez csak egy hangzatos, sajtószóvivő által megírt nyilatkozat is, és Daviddel azért mégsem olyan nagy a barátság, Courtney egy jóbarátra azért biztosan számíthat. Legjobb barátnője, Jennifer Aniston mindenképp ott lesz mellette, hogy támogassa. És ki más értené meg jobban egy megcsalt és elhagyott nő lelkivilágát, ha nem Jennifer?

Nem mindenkinél szólt bele egy harmadik fél a kapcsolatba, hiszen ott van például Halle Berry, aki májusban vetett véget modell pasijával való kapcsolatának. A barátság persze náluk is töretlen, és továbbra is békében nevelik lányukat, Nahla-t. Halle azóta már ismét elkelt, újabban a francia szívtipróval, Oliver Martinezzel látni.

Christina Aguilera házassága sem érte meg a következő évfordulót, ő jelenleg zenei producer férjétől, Jordantől válik. A barátság és a megértés nyilván ebben az esetben is töretlen, de náluk a történet annyiban változik, hogy nem kislányuk, hanem kisfiuk felett osztoznak a gyerektartáson.

 

Nem kellett viszont a gyerekeken vitatkoznia Jim Carrey-nek és az egykori Playboy modellnek, Jenny McCarthy-nak. A Twiter-en Jenny az egész világot biztosította róla, hogy Jim mindig kitüntetett helyet foglal majd el a szívében. Majd miután ezt megtette, pár héttel később lencsevégre is kapták új lovagjával andalogva.

Kate Winslet sem várt sokat új párjának kiválasztásával. Még szinte meg sem száradt a tinta a válási papírjain, mikor már napvilágot látott, hogy egykori férjét, Sam Mendes amerikai rendezőt egy helyes brit modell fiúra cserélte.

Susan Sarandon szerencsésebb helyzetben volt, hiszen ő soha nem ment hozzá Tim Robbinshoz, csupán együtt éltek 23 éven keresztül. A színésznő így a kényelmetlen papírmunkától megmenekült, és így mindössze két gyerekük további sorsáról kellett egyezkednie Timmel.

Ha a szakításokat díjaznák, minden bizonnyal Mel Gibson vinné el a legrondább szakításnak járó szobrot. Hiába vállaltak közös gyereket újdonsült barátnőjével, mégsem lehetett azért teljes az összhang a kapcsolatban, hiszen a szakítás során a vádaskodástól kezdve a rágalmazó interjúkon át minden terítékre került a sajtó képviselői előtt, akik számára az egykori pár továbbra is hálás témának bizonyul. Jelenleg a bíróságon csatároznak egymással a gyerektartás összegéről, továbbra is bőséges írnivalót szolgáltatva a pletykalapoknak.

A sort természetesen még lehetne folytatni egészen hosszan. Ráadásul a 2010-es év még be sem fejeződött, a hírességeknek még rendelkezésére áll az egész december, hogy jól faképnél hagyják egymást. Azt mindenesetre már most kijelenthetjük, hogy ez az év nem kimondottan a sikeres házasságoktól és jól működő párkapcsolatoktól volt hangos.
 

Oldalak

Sztárok
A közönség ugyan szívébe zárta az Acélembert korábban megformáló Henry Cavillt, most viszont meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy a brit színésztől a 30 éves David Corenswet veszi át a...
Sztárok
A Magyar Olimpiai Bizottság és Magyar Paralimpiai Bizottság hétfő este a Várkert Bazárban bemutatta azokat a ruhákat, amiket sportolóink a 2024-es párizsi olimpia megnyitóján viselnek majd, a...
Egészség
Gondoltad volna, hogy van egy olyan népszerű reggeli fogás, amely gyakorlatilag minden egészségügyi problémára valódi gyógyír lehet? Cikkünkből megtudhatod, mit is ajánlott fogyasztanod minél...