Sztárok

Mindenki őket másolta anno: ők voltak 2000-es évek imádott popsztárjai, akikért emberek milliói rajongtak!

Úgy tarolták le a világot, mint a forgószél: mindenki olyan hasat akart, mint Britney, olyan hajat, mint Xtina, Nick Carter babaarcáért pedig rajongtunk, mi nők. Nosztalgiázz velünk!

Ők diktálták a divatot

A 2000-es évek posztárjait bálványként imádták szerte a világon. Mindenki azt akarta tudni, mit csinálnak, mit viselnek, kivel mászkálnak, egyszóval hatalmas kultusz övezte őket, és milliók rajongtak értük. Elképesztő tömegeket mozgattak meg, teltházas arénákban koncerteztek, és bármit csináltak, lelkes rajongótáboruk azonnal utánozta őket. Emlékezzünk vissza arra a híres farmerszettre, amit Britney és Justin Timberlake villantott egy díjátadón – a világos, koptatott farmer egy csapásra felkapott lett szerte a világon. Avril Lavigne hozta divatba a nyakkendőt, Xtina pedig extrém hajakkal, és extrémen alacsony derekú nadrágokkal hódított. Mesés 2000-es évek - mutatjuk, kiket imádtunk a legjobban!

Britney Spears – A mostanság botrányairól, mintsem munkásságáról híres énekesnő fiatalon kezdte a showbizniszt. 1992-ben a Mickey Mouse Club-ban szerepelt Christina Aguilerával, Justin Timberlake-kel és Ryan Goslinggal. Britney eddig háromszor ment férjhez, és hosszú évekig édesapja gyámsága alatt állt mentális problémái miatt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.
Lifestyle
Egy jól karban tartott kert elég csábító lehet a galambok számára. A madarak az erkélyünkre is odaszokhatnak, ahol vígan fognak majd potyogtatni.
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...