Vaníliás pudingporos sárgabarack krémleves - Édes finomság a forró nyári napokra

Most, hogy itt a sárgabarack szezonja kár lenne csak magában enni a finom, édes gyümölcsöt. Íme egy könnyen elkészíthető leves, ami garantáltan a kánikulai napok kedvence lesz!
Hozzávalók
- 50 dkg magozott sárgabarack
- 10 dkg cukor
- 1 csipetnyi fahéj
- 2,5 dl főzőtejszín
- 1/2 csomag vaníliás pudingpor
Elkészítés
A sárgabarackot vágjuk össze apró darabokra, majd tegyük fel főni annyi vízben, ami éppen ellepi. Adjuk hozzá a cukrot és a fahéjat, majd addig főzzük, míg a barack puha nem lesz. Ezután egy botmixer segítségével krémesítsük a barackot. Egy tálkában a főzőtejszínt és a pudingport keverjük csomómentesre, majd adjuk a pürésített sárgabarackhoz és főzzük fel.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!