Túró rudi - Magyarország kedvence

A túró rudi egy igazi magyar kuriózum. Bár elkészítése macerásabb, mint lemenni érte a boltba, de legalább olyan finom, mint az eredeti pöttyös.
Hozzávalók
- Fél kg túró
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 evőkanál cukor
- 1 tasak étkezési zselatin
- 2 dl tejföl
- 1 csomag étcsoki
Elkészítés
A túrót a cukorral, a tejföllel és a vaníliás cukorral simára keverem. Közben felfőzöm a zselatint. Beleteszem a túrós keverékbe. Kis rudakat gyúrok belőle, majd beteszem a mélyhűtőbe 3 órára. Ha kész, ráöntöm az olvasztott csokit,majd eteszem a hütőbe, hogy hidegen tálalhasam.
Készítsd el a Bountyt is házilag!
Fotó: 168ora.hu
Oldalak
