Tejszínes-zöldborsós tészta - Könnyed nyári vacsora 20 perc alatt
Egy korábbi cikkünben 7 izgalmas zöldborsós receptet gyűjtöttünk össze, de mivel nem tudunk betelni ezzel a finom nyári zöldséggel, mutatunk még egyet! Próbáld ki ezt a gyors tésztaételt, imádni fogod!
Hozzávalók
- 340 g tetszőlegesen választott tészta
- 80-120 ml tejszín
- 280 g spenót
- 75 g borsó
- 100 g reszelt parmezán
- só, bors és őrölt szerecsendió
Elkészítés
A tésztát főzzük meg enyhén sós vízben. Egy edényben melegítsük fel a tejszínt és dobjuk bele a spenótleveleket. Forraljuk össze, majd vegyük le a tűzről és forgassuk bele a borsót, valamint reszeljük bele a sajtot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg egy kis szerecsendióval. Ha összeforrt a szósz, forgassuk bele a tésztát és máris tálalhatjuk.