Szalonnába tekert kijevi csirkemell - A legjobb dolog, ami a csirkehússal történhet

Szeretem a kijevi csirkemellet, hiszen nincs is annál jobb, mint amikor felvágom a húst és kifolyik belőle az isteni, fűszeres sajtkrém! Ezúttal pedig egy extrát is hozzáadunk: szalonnába tekerjük!
Hozzávalók
- 2 csirkemellfilé
- 6 szelet olasz szalonna
- 5 ek natúr krémsajt
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 ek aprított petrezselyem
- só
- olaj
Elkészítés
Készítsük el először a tölteléket: keverjük el a krémsajtot a fokhagymával, a petrezselyemmel és a sóval. A csirkemellen egy éles késsel vágjunk egy nagyobb mélyedést és ebbe töltsük bele az előző sajtos keveréket. A húsokat sózzuk meg, majd, hogy ne csússzanak szét, tekerjük körbe szalonnaszeletekkel. Helyezzük tepsibe, locsoljuk meg olajjal, végül 170 fokra előmelegített sütőben süssük készre 20 perc alatt.