Spanyol forró csokoládé - Recept
Ha szereted a forró csokoládét és valami igazán különlegesre vágysz, próbáld ki ezt a receptet! Ez a chilis, fahéjas változat percek alatt elkészíthető.
Hozzávalók
- 15 dkg étcsokoládé
- 5 dl tej
- 2 tojássárgája
- fél mokkáskanál őrölt fahéj
- csipetnyi őrölt chili
Elkészítés
A csokoládét a tejbe reszeljük, őrölt fahéjjal és csipetnyi chilivel ízesítjük, majd kis lángon, állandóan kevergetve elkezdjük melegíteni. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel addig keverjük, amíg a folyadék besűrűsödik, de ügyeljünk arra, hogy nehogy felforrjon!
Ha te is szeretsz a hideg téli estéken forró csokit szürcsölni, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!