Spagetti füstölt hallal
Az egészséges táplálkozás nem egyenlő az önsanyargatással, sokkal inkább ínycsiklandó ízeket és a tápláló falatokat jelent.
Hozzávalók
- 25 dkg tészta
- 25 dkg füstölt hal (hekk, pisztráng vagy lazac)
- 4 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek kapribogyó
- 1 csokor kapor
- 6 félbevágott, olívaolajon fonnyasztott koktélparadicsom
- őrölt bors
- pár csepp citromlé
- sajt
Elkészítés
A füstölt halat szeljük nagyobb darabokra, és tegyük egy nagy tálba. Adjuk hozzá az olajat, a kapribogyót, a borsot, a sajtot, a paradicsomot, a kaprot, és a pár csepp citromlevet. Ha kifőtt a tészta, keverjük össze a többi hozzávalóval és a sajttal.
Ezt is ajánljuk: Amarántos zöldségkrémleves
Fotók: cookinginlucca.blogspot.com