Snidlinges karalábépüré - Recept

A karalábét nem csupán a magas B1-, B2-, B6-, és C-vitamin tartalma miatt érdemes fogyasztani, hiszen ezek mellett még kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat, valamint meszet és foszfort is tartalmaz.
Hozzávalók
- karalábé
- 1 csomag snidling
- vaj
- só
- szecsuani bors
Elkészítés
A snidlinget leforrázzuk, jeges vízben lehűtjük, szárítjuk. A karalábét meghámozzuk és a gömbölyű felületeket levágva egy téglatestet vagy kockát vágunk belőle. A levágott részeket kevés vízen megpároljuk, leszűrjük, még melegen össze turmixoljuk a snidlinggel és a hideg vajjal. Tálaláskor szecsuani borsot őrölünk rá.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Fotó: veggiesbythebox.blogspot.com
Oldalak
