Rozmaringos csirkecomb zöldségekkel - Laktató finomság ebédre
Aki szereti a zöldségeket és a csirkehúst sem veti meg, ezt az ételt imádni fogja. Mutatjuk, hogyan kell elkészíteni!
Hozzávalók
- 4 db csirkecomb
- rozmaring
- só, bors
- olívaolaj
A körethez
- tetszőleges zöldségek (pl.: sárga- és fehérrépa, zellergumó, póréhagyma, cékla, sütőtök)
Elkészítés
A csirkecombokat tisztítsuk meg, kenjük be olívaolajjal és sózzuk, borsozzuk. Fektessük egy tepsibe őket, fedjük le fóliával, majd 230 fokon nagyjából egy óráig süssük. Miközben sül, készítsük elő a zöldségeket, mossuk meg és kockázzuk fel. Öntsünk rájuk egy kis olívaolajat és sózzuk meg. A zöldségeket a rozmaringgal együtt szórjuk a hús mellé és együtt süssük még további 30 percig. Ha a zöldség nem lenne elég a húshoz, köretként rizst tálaljunk hozzá.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!