Receptajánlatunk: sült hagymás sonka

A főtt sonkát felújíthatjuk egy-két remek újdonsággal, ráadásul, ha sütjük ezt a hagyományos ételt, sokkal praktikusabb és egyszerűbb is, így koncentrálhatunk a jól megérdemelt pihenésre.
Hozzávalók:
- 50-60 dkg sonka
- 3-4 vöröshagyma
- Krumpli
Elkészítés:
A sonkát szeleteljük fel körülbelül fél centi vastagra és pucoljuk meg a hagymát is, amit szintén fél centi vastagságúra vágjunk. Majd egy nagyobb alufólián elkezdjük rétegezni. Hagyma, sonka, hagyma, sonka (4-6 karika rá 2 sonka). Ezt addig csináljuk, míg el nem fogynak a hozzávalók! Jól becsomagoljuk, majd egy másik alufóliába megint, hogy még véletlenül se folyjon ki majd a leve. Sütőbe tesszük 180 fokra megsütjük. Félidőben héjas, nyers krumplit teszünk a sütőbe, ami egyszerre megsül a sonkával.
Oldalak

This is a modal window.