Rántott jércemell-tekercsek - Imádni fogod!
Cikkünkben ezúttal egy különleges fogást mutatunk be. A jércemell-tekercsek igazán finomak és laktatóak - miért ne próbálnánk ki?
Hozzávalók
- 4 jércemellfilé
- 20 dkg trappista sajt
- 10 dkg vaj
- só, bors, szerecsendió
- 10 dkg liszt
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 2 tojás
- olaj
Elkészítés
A jércemelleket enyhén klopfoljuk ki, majd készítsük el a tölteléket: keverjük el a lereszelt sajtot, a vajat és a fűszereket. A húst töltsük meg a krémmel, óvatosan tekerjük fel és hústűvel tűzzük össze. A tekercseket forgassuk meg a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Forró olajban süssük aranybarnára. Krumplipürével tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!