Paradicsomos csirkemell zöldbabbal - Laktató főétel
Egy kis zöldbab, paradicsompüré és máris különleges ízvilágot köríthetünk a natúr csirkemellhez. Mutatjuk a receptet!
Hozzávalók
- 70 dkg kicsontozott csirkemell
- 50 dkg zöldbab
- 2 ek olaj
- 125 g paradicsompüré
- bazsalikomlevelek
- 2 ek apróra vágott petrezselyem
- só, bors
Elkészítés
A csirkemellet kockázzuk fel és forró olajban, a serpenyőt lefedve pároljuk meg. Ha megpuhult, vegyük ki a serpenyőből a húst, tegyük bele a 2 centiméter hosszúságúra vágott zöldbabot, 10 perc alatt ezt is pároljuk meg. Ekkor tegyük vissza rá a húst és adjuk hozzá a paradicsompürét és a felaprított bazsalikomleveleket. Ízlés szerint szórjuk meg sóval, borssal. Pár perc alatt főzzük készre. Tálalás előtt szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!