Őszibarackos mojito - Kellemes üdítő estére
Ki gondolta volna, hogy mojitót nem csak a megszokott összetevőkből készíthetünk el? Kiegészíthetjük például olyan szezonális finomságokkal is, mint az őszibarack. Mutatjuk a receptet!
Hozzávalók
- 2 nagy őszibarack
- fél csésze cukor
- 1 citrom leve
- fél csésze friss mentalevél
- 4 csésze szóda
- 2 csésze fehér rum
Díszítéshez
- friss menta, őszibarack, jégkocka
Elkészítés
A megtisztított és felkockázott őszibarackot a cukorral és a citrom levével turmixoljuk össze. A mentaleveleket tegyük bele egy kancsóba, kissé törjük össze, öntsük rá a rumot, a szódát és a barackos turmixot. Keverjük össze, majd öntsük ki poharakba. Jégkockákat, mentaleveleket és őszibarackdarabokat dobjunk a tetejére díszítésként.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!