Narancsos sajtlabdák

Ha egy igazi különlegességre vágysz, készítsd el a narancsos sajtlabdákat, amiben szárított gyümölcsök, narancslé és krémsajt is van.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 22,5 dkg mazsola
- 15 dkg hámozott mandula
- 45 dkg lágy krémsajt
- 2 narancs leve és reszelt héja
- 1 kávéskanál fűszerkeverék
- 3-4 evőkanál pörkölt szezámmag
Elkészítés
Vágjuk nagyon apróra a mazsolát, a datolyát és a mandulát, keverjük a krémsajtba. Tegyünk bele fűszerkeveréket és a narancsok reszelt héját, annyi narancslével, amennyivel sűrű krémmé tudjuk keverni. Ha jól elkevertük, tegyük a hűtőbe 4-6 órára. A hűtőből kivéve formázzunk kb. 60 darab kis labdát belőle. Forgassuk meg mindegyiket darált, pörkölt szezámmagban.
Ezt is ajánljuk: A citrusfélék pozitív hatásai - Katt ide!
Fotó:sathiyam.tv