Mézes-mustáros bárányborda - Királyi lakoma egyszerűen
Mézes-mustáros pác szinte minden húsételhet passzol, érdemes kipróbálni báránnyal is, igazán különleges lesz. Ha kíváncsi vagy a receptjére, olvasd el cikkünket!
Hozzávalók
- 5-6 szelet kisebb bárányborda
A páchoz
- 2 ek méz
- 2 ek citromlé
- 2 ek narancslé
- 2 ek aprított rozmaring
- 1 tk dijoni mustár
- 1 tk zúzott fokhagyma
- 1 tk hagymapor
Elkészítés
Egy kis tálkában keverjük el a pác hozzávalóit, majd forgassuk bele a báránybordákat. 180 fokra előmelegített sütőben süssük addig, míg szép barna nem lesz az egyik oldala, majd fordítsuk meg és tegyük rá a maradék pácot. Süssük addig, amíg a másik oldal is át nem sül. Tálaláskor mentával díszíthetjük a tetejét.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!