Mézes-fokhagymás dijoni csirke - Mennyei ízvilág
Ennek a mézes-fokhagymás dijoni csirkének képtelenség ellenállni! Készítsd el és lepd meg vele a családodat, mindenkinek nagyon fog ízleni! Íme, a receptje!
Hozzávalók
- 700 g csirkemellfilé
- 2 ek olívaolaj
- 6 gerezd fokhagyma
- ¼ csésze méz
- 3 ek dijoni mustár
- só, bors
Elkészítés
Egy serpenyőben forrósítsunk fel egy evőkanál olívaolajat, majd tegyünk bele 3 gerezd fokhagymát egészben. A besózott, borsozott csirkemellfilét tegyük rá és pirítsuk meg mindkét oldalát. Ezt követően a húst tegyük félre, a serpenyőbe pedig tegyünk még egy evőkanál olívaolajat és 3 zúzott fokhagymagerezdet. Adjuk hozzá a mustárt és a mézet, kevergetve főzzük, majd tegyük bele vissza a húst. Pár perc alatt főzzük össze, majd aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!