Mézes-fokhagymás csirke - Ízletes ebéd
Isteni ebédet varázsolhatunk az asztalunkra, ha elkészítjük ezt a mézes-fokhagymás csirkecombot. Ha kíváncsi vagy a receptjére, olvasd el a cikkünket!
Hozzávalók
- 4 kicsontozott csirkecomb
- 4 gerezd fokhagyma
- ⅓ csésze méz
- ½ csésze ketchup
- ½ csésze szójaszósz
- ½ tk szárított oregánó
- 2 ek friss petrezselyem
- ½ ek pirított szezámmag
Elkészítés
Egy kis tálban keverjük el a zúzott fokhagymát, a mézet, a ketchupot, a szójaszószt, az oregánót és a petrezselymet. Egy tepsi alján rendezgessük el a csirkecombokat, öntsük rá a szószt, fedjük le fóliával és addig süssük alacsony fokozaton, míg a hús meg nem puhul. Tálaláskor szórjuk meg a csirkét pirított szezámmaggal.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!