Krémes szőlősaláta - Recept

Beköszöntött az ősz. A gyümölcsök közül ilyenkor a szőlő kapja a legnagyobb hangsúlyt, hisz itt a szüret ideje. Szerezz be a piacról néhány fürt friss szőlőt, és készíts belőle egy finom és krémes salátát.
Hozzávalók
- 1 doboz krémsajt
- 1 csésze tejföl
- 1/3 csésze cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1-2 fürt mag nélküli szőlő
- 3 ek barnacukor
- 3 ek feldarabolt pekándió (müzli is lehet)
Elkészítés
Egy nagy tálba tegyük a krémsajtot, a tejfölt, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd keverjük össze. Az alapos összekeverés után öntsük bele a magozott szőlőt, és keverjük el a krémsajtos masszával. Ha ezzel készen vagyunk, akkor szórjuk a tetejére a pekándiót vagy müzlit, és már tálalhatjuk is.
Oldalak
