Könnyű olasz serpenyős csirke - Itáliai ízvilág
Ha szereted az olasz ízeket, de nincs kedved órákig főzni, ezt a receptet Neked találták ki! Olvasd el a cikket és készítsd el ezt a finomságot még ma!
Hozzávalók
- 4 csirkemell
- só, bors
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 kis hagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 10 dkg koktélparadicsom
- 1 csésze sült piros paprika
- 1/2 csésze friss bazsalikom
Elkészítés
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben egy kis olajon mindkét oldalát pirítsuk meg nagyjából 10 perc alatt. Tegyük félre a húst, a serpenyőbe töltsük a maradék olajat és pároljuk meg benne a felaprított hagymát. Ezt követően adjuk hozzá a vékonyra szeletelt fokhagymát és a félbevágott paradicsomot. 4-5 perc után jöhet hozzá a felkockázott sült paprika és a bazsalikom. Keverjük meg, majd tegyük bele a félretett húst. Pár percig főzzük, tálalás előtt pedig szórjuk meg egy kis reszelt parmezánnal.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!