Kecskesajtos uborkatekercsek - Isteni vendégváró falatkák
Cikkünkben ezúttal egy különleges vendégváró finomságot mutatunk. Ezeknek az isteni sajtos uborkatekercseknek senki nem fog tudni ellenállni!
Hozzávalók
- 6 dkg kecskesajt
- 2 tk apróra vágott kapor
- csipet só
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 nagy uborka
Elkészítés
Egy tálban keverjük el a sajtot a kaporral és a sóval. A paprikát tisztítsuk meg, vágjuk csíkokra, az uborkából pedig miután megmostuk, hámozó segítségével hosszában vágjunk vékony szeleteket. A szeleteken oszlassuk el a sajtot, tegyünk rá egy csík paprikát és óvatosan tekerjük fel. Ha a tekercsek szétcsúsznának, fogpiszkálóval átszúrhatjuk őket.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!