Kakukkfüves „olvadó” sültkrumpli - Így variáld a köretet

Ha már unjuk a hagyományos köreteket, dobjuk fel egy kicsit a klasszikus sültkrumplit! Hogy hogyan? Olvasd el a receptünket, majd próbáld ki! A végeredmény igazán különleges lesz!
Hozzávalók
- 1 kg burgonya
- 6 ek olvasztott vaj
- 1 ek apróra vágott friss kakukkfű
- 1 tk só
- ½ tk bors
- 1 csésze csirke húsleves
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés
Keverjük el az olvasztott vajat, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. A burgonyát hámozzuk meg, majd vágjuk le a végeit. Ezután 1-2 centiméter vastagságúra karikázzuk fel. A burgonyaszeleteket forgassuk meg a vajas keverékben, majd helyezzük el egy tepsi alján. Süssük 15 percig, majd forgassuk át a szeleteket. Ekkor adjuk hozzá a húslevet és a zúzott fokhagymát. Tegyük vissza így a krumplit, míg meg nem puhul. Ehhez nagyjából még 15 perc kell.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!