Juhsajtos zöldséges tésztasaláta - Egészséges és ízletes
Ezt a recepteket azoknak javasoljuk, akiknek kevés idejük van a főzésre, de szeretnék elkerülni a gyorséttermi kajákat.
Hozzávalók:
- 250 g orsó tészta
- 200 g lágyabb juhsajt
- 200 g uborka, 200 g lilahagyma
- 200 vegyes színes paprika
- 1 cs petrezselyem
- 1 dl olívaolaj
- só, darált bors
- 1 citrom leve
Elkészítése:
A tésztát roppanósra megfőzzük, leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. Ezután kis kockára vágjuk a zöldségeket. Egy tálban összekeverjük a tésztát a darabolt zöldségekkel, a gorombára vágott petrezselyemmel, az olajjal, a sóval, a borssal, a citrom levével, és a végén belemorzsoljuk a sajtot.
Szerző: Lexi