Hűsítő epres-mézes limonádé - Recept
Az eperszezonban nincs is jobb, mint a kánikulát egy finom limonádéval messzire űzni. Íme egy villámgyorsan elkészíthető és mennyei üdítő, mely a nyár slágere lesz!
Hozzávalók
- 4 csészényi eper
- 2 citrom
- fél csésze méz
- 1,5 liter víz
- jégkockák
Elkészítés
Az epret mossuk meg, majd a mézzel és egy csészényi vízzel tegyük a turmixgépbe, majd jó alaposan dolgozzuk össze. A citrom levét facsarjuk ki és adjuk az eperes keverékhez. Az epres alapú limonádét töltsük egy nagy kancsóba, majd öntsük hozzá a többi vizet is. A limonádét díszíthetjük pár félbevágott eperrel és citromszelettel, majd tegyük egy kis időre hűtőbe. Tálaláskor a jégkockákról se feledkezzünk meg!