Hortobágyi húsos palacsinta recept - A magyar ízek szerelmeseinek

A hortobágyi húsos palacsinta nem csak laktató és finom, de igazán különleges is. Elkészítése pedig nem is olyan bonyolult, máris megmutatjuk!
Hozzávalók
- palacsinta
- 2 csirkecomb
- 5 fej vöröshagyma
- 3 dl alaplé
- 1 fej fokhagyma
- fűszerpaprika
- só, bors
Elkészítés
A vöröshagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra és olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát, a sót és a borsot. Vegyünk elő egy másik serpenyőt, ebben pirítsuk meg a besózott csirkecombokat, majd adjuk a pirított hagymához. Öntsük rá az alaplevet, szórjuk meg fűszerpaprikával. Ha megpuhult a hús, szedjük le a csontról és aprítsuk fel. A szaftját pürésítsük, majd adjuk a húshoz, így tegyük ra a korábban elkészített palacsintákba és tekerjük fel.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot a cikkre vagy oszd meg másokkal is!
Fotó: unrefinedkitchen.com
Oldalak

This is a modal window.