Hátszín mustáros hagymával

A vasárnapi ebéd ne mindig húslevesből és rántott húsból álljon, néha érdemes variálni. Erre tökéletesen alkalmas az alábbi recept.
Hozzávalók
- 4 nagy hátszínszelet
- 2 nagy fej hagyma
- 1 ek tejföl
- 1 ek csípős mustár
- olaj
- só, bors
Elkészítés
A megmosott, gyengén kiveregetett hátszínt borssal bedörzsöljük, olajjal megkenjük, és két órát érleljük. Olajon üvegesre pároljuk a vastagabb karikákra vágott hagymát, majd megsózzuk, összekeverjük a mustárral, a tejföllel és összemelegítjük.
Másik serpenyőben kevés olajon mindkét oldalon megsütjük a bepácolt, megsózott hússzeleteket. Ráhalmozzuk a melegen tartott mustáros hagymát, és pirított burgonyával körítve tálaljuk.
Ezt is ajánljuk: Szerb rizses hús - Katt ide!
Fotó: barefeetinthekitchen.com
Oldalak
