Nincs több könny! Így aprítsd fel a hagymát és nem csípi a szemed
A hagymapucolást és aprítást nagyon nehéz sírás nélkül kibírni, cikkünkben azonban most adunk 4 tippet, amivel elűzhetjük a könnyeket a szemünkből!
1. Éles késsel dolgozzunk
Az éles kés a kulcsa mindennek. Amellett, hogy könnyebben és gyorsabban tudjuk vele megpucolni és felaprítani a hagymát, kevésbé fogja a szemünket csípni. Egy dologra azonban vigyázzunk: az ujjunkra!
2. Fagyasszuk meg a hagymát
Nagyjából fél órával a hámozás előtt tegyük a mélyhűtőbe a hagymát, így amikor hozzáfogunk a művelethez, már nem fogja csípni a szemünket. Egy hátránya van csupán ennek a trükknek: a hagyma nagyon hideg lesz, ami nem fog jól esni az ujjainknak.
Fotók: huffingtonpost.com
Oldalak
This is a modal window.