Gyömbéres-paradicsomos hal - A különleges ízvilág kedvelőinek

A halételek és a különleges ízek kedvelőinek ajánljuk a következő receptet. Nagyon finom, garantáltan hamar elfogy! Íme!
Hozzávalók
- 300 g tőkehalfilé
A mártáshoz
- 150 g paradicsom
- 2 hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- mogyorónyi gyömbér
- 1 szál kakukkfű
- 1 ek koriander
- só, bors
Elkészítés
Készítsük el a mártást: olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott paradicsomot, a lereszelt gyömbért, az összezúzott fokhagymát és a kakukkfüvet. Fedő alatt 5-10 perc alatt főzzük össze. Közben adjuk hozzá a koriandert, a sót és a borsot. Egy másik serpenyőben süssük aranybarnára a halat, öntsük rá az előbb elkészített mártást és főzzük össze 5 perc alatt. Rizzsel tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!