Gesztenyepüré nutellával - Recept
Tény, hogy a hagyományos gesztenyepüré is istenien finom, de ha van rá mód, akkor miért ne tehetnénk még különlegesebbé?!
Hozzávalók
- 1 kg gesztenye
- 20 dkg Nutella
- 5 dkg porcukor
- 5 dkg kandírozott narancshéj
- 5 dkg reszelt narancshéj
- 1 pohár tej
- 1 pohár rum
Elkészítés
A gesztenyét főzzük meg sós vízben, hámozzuk meg, végül törjük át egy burgonyanyomón. Ezután keverjük el a gesztenyemasszát a tejjel, a Nutellával, a porcukorral, illetve a rumban előzőleg megáztatott kandírozott narancshéjjal. A gesztenyemasszát szedjük tálkákba, és tegyük be a hűtőbe. Tejszínhabbal tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!