Recept

Fűszeres fokhagymás vaj házilag - Tíz perc alatt kész és isteni finom

A házi készítésű vajat számtalan étel elkészítéséhez felhasználhatod, könnyű tárolni és nagyon sokáig eláll. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan csináld!

Hozzávalók

  • 2 csomag vaj
  • 4 gerezd fokhagyma aprítva
  • 1 evőkanál petrezselyem
  • 1 csapott teáskanál só

Elkészítés

Botmixerrel keverjük össze alaposan a hozzávalókat, amíg egyenletes masszát nem kapunk. Halmozzuk fóliára a mixet és tekerjük föl szorosan, míg henger nem lesz belőle. Ezután tegyük a hűtőbe néhány órára, várjuk ki, amíg megdermed. A kész fűszeres vajat felvághatjuk karikákra, így könnyebb főzni vele.

Ha kipróbálod a receptet, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal!

Fotó: rasamalaysia.com

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Recept
Sztárok
Minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, Cher elképesztő múltbeli történetet mesélt, ami őt magát is meglepetésként érte.
Lifestyle
Az, hogy mit örökölünk az édesanyánktól vagy az édesapánktól, sokszor láthatatlan genetikai folyamatokon múlik, amelyek életünk minden aspektusát befolyásolják. Bár sok tulajdonság és jellemző a...
Sztárok
A 84 éves Jocelyn Wildenstein gyakorlatilag mára már felismerhetetlen fiatalkori önmagához képest.
Lifestyle
Az Alfa generáció gyakran kerül a figyelem középpontjába a tiszteletlenség vádjával, de vajon valóban tiszteletlenebbek, vagy csak egy újfajta, önálló véleményformálásra ösztönző világban nőnek fel,...
Sztárok
Biztosan te is számos jelenetet fel tudsz idézni a Micsoda nő! című kultfilmből, azt azonban valószínűleg nem tudod, mennyit változott napjainkra az a színésznő, aki Julia Roberts karakterének...
Lifestyle
Manapság, amikor a technológia lehetővé teszi, hogy folyamatosan nyomon kövessük egymás tartózkodási helyét, sok párban felmerül a kérdés: valóban szükséges-e megosztani a helymeghatározást, vagy ez...