Eszterházy-rostélyos - Recept

Ha valami igazán laktató és ízletes ételre vágyunk, akkor készítsük el az alábbi fantasztikus receptet.
Hozzávalók
- 1 kg rostélyos
- 2 ek zsiradék
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 szál sárgarépa
- 50 dkg burgonya
- 1 ek pirospaprika
- só
Elkészítés
A zsiradékban, fedő alatt, megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, megforgatjuk benne a kicsontozott, vékonyra kiklopfolt rostélyosszeleteket, meghintjük a paprikával, mellédobjuk a megtisztított és négybe vágott répát, megsózzuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor a hús már majdnem puha, beletesszük a megtisztított, cikkekre vágott burgonyát, és puhára főzzük.
Ha te is szereted a magyaros ételeket, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Halászlé - Recept
Oldalak
